YouTuberi preferaţi

Plictiseala! Plictiseala e cea cu care ne confruntăm atât de des în zilele noastre încât pare că nu mai scăpăm deloc de ea. Când ești într-o astfel de situație te gândești la ce ai putea face ca să te simți mai bine și să fi mai relaxat.

Fiecare persoană recurge la diferite activități pentru a elimina plictiseala din acel moment. Dar ceea ce facem noi când plictiseala ne  învăluie este să ne așezăm confortabil pe o canapea, deschidem telefonul și urmărim un vlog bun. Vlogging-ul a început să prindă și la noi, iar tinerii români care se filmează și urcă videoclipurile pe YouTube au sute de mii de abonați. Fie că vorbesc despre lucruri din viața de zi cu zi, despre jocuri sau fac filmulețe amuzante, vloggeri români ne-au cucerit.

Vloggerița noastră preferată este Laura Giurcanu. Pe lângă faptul că se ocupă cu vloggingul, se poate lăuda și cu o cariera de model pe care a început-o la vârsta de 14 ani, căștigând un concurs de modelling.

Motivul pentru care a început să se filmeze este precizat de ea într-un interviu: “Prietenii mei râd mult cu mine și m-am gândit că aș putea să-i fac și pe mulți alții să zâmbească măcar. Mă bucur că am făcut acest pas și iubesc ce fac acum.”

Fiind foarte dezinvoltă în fața camerei, a reușit să se facă plăcută de mii de oameni, astfel reușind să strângă un număr foarte mare de abonați( 217.191) într-o perioadă de aproximativ 2 ani.

Temele abordate nu sunt plănuite ci inspirate de orice, variază de la o extremă la alta,  vlogurile ei au o multitudine de subiecte pe care aceasta a decis sa le discute: povestește amintiri sau peripeții de neuitat din viața ei, dă sfaturi, te amuză și multe altele.

Laura Giurcanu a colaborat și cu alți vloggeri, ca Bromania unde aceștia împreună cu alți prieteni fac scurt-metraje amuzante (sketch-uri).Pentru noi Laura Giurcanu este vloggerul preferat, la care ne uităm cu multă plăcere și îi așteptăm cu nerăbdare noile filmulețe. Dacă nu o urmăriți deja, sperăm că v-am motivat să o faceți. O să vă facă ziua mai bună. 🙂

Nicol Păduraru, Veronica Dănac a X-a E

One thought on “YouTuberi preferaţi

Comments are closed.