Alerta cu BOMBA in liceu! Nu este un exercitiu!

 

Panică în București! Liceul Ion Barbu din Sectorul 5, pe Calea 13 Septembrie, a fost evacuat după ce autoritățile au fost anunțate privind o alertă cu bombă în interiorul instituției de învățământ.

“Alerta cu bomba la Liceul Ion Barbu din capitala, sect.5. Un copil a fost sunat de un bărbat cu accent ciudat, care i-a spus să-și anunțe colegii ca vor muri pentru ca sunt bombe in liceu. Copiii sunt in curtea liceului. Părinții nu au voie sa intre si nici ei sa iasă. Ambulantele si politia fac verificări”, a scris o femeie pe Facebook.

La fața locului au ajuns pirotehniștii, iar zona este asigurată. Toți cei aproximativ 1.000 de elevi prezenți în interior au fost evacuați de forțele de ordine.

Sursa: www.b1.ro

Pentru mai multe informatii:

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/alerta-cu-bomba-in-bucuresti-liceul-ion-barbu-a-fost-evacuat-dupa-ce-un-barbat-i-a-spus-unui-copil-sa-si-anunte-colegii-ca-vor-muri-179720.html

https://www.realitatea.net/alerta-cu-bomba-la-un-liceu-din-bucuresti_2042284.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

 

Edit

Din fericire, a fost o alarma falsa. Pirotehnistii nu au gasit niciun material exploziv in liceu, iar nimeni nu a fost ranit!

One thought on “Alerta cu BOMBA in liceu! Nu este un exercitiu!

  1. S-a aflat cine a fost cel care l-a sunat pe acel elev sau macar cine a dat apelul care a pus pe jar multi parinti elevi si forte de ordine?

Comments are closed.